Плувецът Антъни Иванов реагира в социалните мрежи, след като по

...
Плувецът Антъни Иванов реагира в социалните мрежи, след като по
Коментари Харесай

Антъни Иванов с реакция след наказанието от 3 години

Плувецът Антъни Иванов реагира в обществените мрежи, откакто по рано през днешния ден УС на БФПС му спря правата за период от 3 години и го санкции с 2000 лева Ето по какъв начин реагира Антъни Иванов.
Прочетете още
" Няма потребност да се пробвате да ме търсите за изявленията, излъчвания онлайн и така нататък Нямам предпочитание да се занимавам с тази “Държава в Държавата ”, нито пък с 4-тата власт. Омръзна ми да ми бъде опетнявано и уронвано името тъй като споделям нещата право в очите. Търсете 13-те члена на УС, които са дали своят вот ЕДИНОДУШНО, в случай че не ги е позор да приказват пред камера. Това не значи, че ще се откажа, дори ви пиша от басейна. Бъдете здрави. Ще си платя “глобата ” от БФПС, когато ми платят билета за прибирането преди Екологичен потенциал в Будапеща през 2021г. Все още ги очаквам да го осребрят. Станаха съвсем 3 години. Добре, че не завися от техните пари да пребивавам, че до в този момент щях да съм починал. Още една много ”смешна ” постъпка. Никога не съм казвал, че Мицин е постигнал върха си със неразрешени субстанции. Похвалих какъв брой химически грамотни са хората от БФПС. Явно имаме “гузен, не гонен, бяга ”, написа Антъни Иванов.

Ето какво написа и Георги Градев, управител на Антъни Иванов:

" Поредното НЕЗАКОННО деяние на една компрометирана федерация от апаратчици, които не зачитат свободата на изложение и правото на отбрана и си мислят, че са над закона.

Никой не е поканил Antani Ivanov да изложи неговата позиция, нито му е дал правото на отбрана. Решението на УС е незабележим самостоятелен административен акт и ще бъде обжалвано по реда на Административнопроцесуален кодекс, което автоматизирано ще спре действието му.

Веднага откакто АССГ анулира нищожното и нелегално решение на УС на БФПС, Антъни ще заведе дело против БФПС за вреди в изключително огромен размер. Да стартират да пестят пари, че ще им трябват ".
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР