Пловдивският съд раздаде няколко глоби по време на днешното заседание

...
Пловдивският съд раздаде няколко глоби по време на днешното заседание
Коментари Харесай

Съпругата на Райфъла и свидетел си размениха люти реплики и ги глобиха

Пловдивският съд раздаде няколко санкции по време на днешното съвещание по делото на Атанас Червенков - Райфъла, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg

По 200 лв. отнесоха брачната половинка на Райфъла Евелина Червенкова и очевидеца Йордан Налбантов, които размениха реплики между тях. След въпрос дали е осъждан и какъв брой пъти, Налбантов съобщи: " Измамата е интелигентно закононарушение, г-жо Червенкова, аз не се тунинговам ". От своя страна Червенкова съобщи, че желае да напусне залата и след разпита на Налбантов отново да се върне. " Ще се върна след разпита на този човек, в случай че може да се назова подобен. За мен е плазмодий ", съобщи Червенкова. Тези думи доведоха до глобата с по 200 лв. и на двамата.

Още преди този момент при старта на разпита се нажежиха пристрастеностите и сред прокурор и бранители. Адвокат Илиян Василев няколко пъти възрази против въпроси на прокурор Янков, след което даже се чуха думи очевидецът Налбантов да се разпитва по авансово квалифициран лист за задачата. Съдията по делото успокои страните и разпитът продължи.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР