Пловдивският районен съд определи за двама футболни хулигани принудителна административна

...
Пловдивският районен съд определи за двама футболни хулигани принудителна административна
Коментари Харесай

Забраниха на двама фенове на „Ботев“ - Пловдив да посещават спортни събития

Пловдивският областен съд дефинира за двама футболни хулигани насилствена административна мярка „ възбрана за посещаване на спортни мероприятия в страната и чужбина “, надлежно за две и една години. При щателна инспекция на един от контролно-пропускателните пунктове на стадиона не е позволен 38-годишен престъпно проявен и осъждан пловдивчанин, който към този момент е имал наложена такава възбрана. Той ще би трябвало да постави 80 часа безплатен труд в интерес на обществото, реши съдът.

От стадиона наложително е изведен и различен познайник на полицията, на 37 години, след опит да преодолее преградните уреди и да влезе на терена. При отвеждането му в най-близкото поделение на Министерство на вътрешните работи мъжът е тестван с дрегер и апаратът отчел съществуване на алкохол над допустимото. Той ще заплати две санкции с общ размер 1500 лв.. И на двамата са формирани актове по Закона за защита на публичния ред.

Малко преди началото на футболна среща, младеж пък е бил хванат с марихуана в зоната на стадион „ Христо Ботев “. На паркинга пред спортното оборудване чиновниците на реда открили, че 14-годишен носи в себе си над 1,5 грама от наркотичното вещество. Той също е задържан и е формирано бързо произвеждане.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР