Пловдивският лекар д-р Иван Димитров, който гръмна проникналия в къщата

...
Пловдивският лекар д-р Иван Димитров, който гръмна проникналия в къщата
Коментари Харесай

Пускат д-р Димитров с мярка "подписка"

Пловдивският доктор доктор Иван Димитров, който гръмна проникналия в къщата му рецидивист Георги Джевизов, прочут като Жоро Плъха, бе освободен от ареста. Той е пуснат с мярка „ подписка “.

Освен това обвиняването против него е променено от съзнателно ликвидиране на неизбежна защита. Той ще бъде освободен през днешния ден.

"При нападението на крадеца е нанесена прорезна рана на доктора с непостоянен до момента предмет - железна тръба, табела или нож.

Факт е обаче, че крадецът е бил самичък. Рецидивистът е бил въоръжен за осъществяване на кражба - отвертка и нож. И отвертката, и ножът са били открити в облеклата на убития, без да са били извадени, сподели окръжният прокурор на Пловдив.

Припомняме, пловдивският доктор бе арестуван за убийството на мургавия апаш от "Столипиново " Жоро Джевизов - Плъха. Той е шефът на рентгеновото поделение в УМБАЛ "Пловдив " Иван Димитров.

По данни на проверяващите, обявени публично, брачната половинка и децата на обвинявания доктор са живели в къща в Крумово и не са били в дома си в Пловдив по време на закононарушението.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР