Пловдивски наркодилър е бил заловен с наркотици снощи. Екип на

...
Пловдивски наркодилър е бил заловен с наркотици снощи. Екип на
Коментари Харесай

Той се представяше във Фейсбук за ченге, но "колегите" му спипаха, ето какво му се случи

Пловдивски наркодилър е бил хванат с опиати нощес. Екип на Криминална полиция е чакал Слав Крайчев пред квартирата му в Кършияка и когато младият мъж спрял с беемвето си пред кооперацията, автомобилът бил обкръжен, а той и приятелката му изведени на открито. Последвал обиск, при който са открити близо 100 грама трева, стотина хапчета екстази и 15 грама кока, написа " Трафик ".

Това не е първият арест на Крайчев. Той бе задържан преди време с 1 кг трева при договорка на 9-ти километър. Той купил тревата от различен прочут пловдивски дилър, който преди година излезе от пандиза. Полицаите обаче имали предварителна информация за договорката и го хванали с дрогата.

Според осведомени Крайчев гравитира към бригадата на Любо Чука в Бургас. Тук в Пловдив може да бъде видян в компанията на различен локален дилър, прочут с прякора Бомбата.

Във фейсбук профила си е написал, че работи като " действен чиновник в Министерство на вътрешните работи " и е приключил Академията на Министерство на вътрешните работи. Дали това е задявка с служителите на реда или детската му фантазия, не е ясно.






Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР