Пловдивски адвокати проявяват интерес към офисите в пешеходния подлез до

...
Пловдивски адвокати проявяват интерес към офисите в пешеходния подлез до
Коментари Харесай

Адвокати питат за офис в подлеза на аптека „Марица”

Пловдивски юристи демонстрират интерес към офисите в пешеходния подлез до аптека „ Марица”, които ще се отдават чартърен с решение на Общинския съвет.

„ Интересът е огромен, изключително откакто направихме непълен ремонт в подземното пространство под бул. „ Шести септември”, сподели шефът на „ Общински пазари” Запрян Тодоров. Предприятието стопанисва част от подлезите в Пловдив и неговият началник е уверен, че магазините до аптека „ Марица” още веднъж би трябвало да бъдат отворени, като по този метод, от една страна, ще се стопанисват по-добре, от друга, ще носят доходи в бюджета на Общината.

В пешеходното оборудване под бул. „ Шести септември” е направено в допълнение отводняване, като са инсталирани чисто нови помпи. Атрактивните цени и местоположението на подлеза - на Малката Главна, провокира интерес за счетоводни услуги и Изипей.

Общо 14 са комерсиалните площи, които ще се разиграват на търг по национални цени. Най-евтиният наем за 12 кв. м е 217 лв., най-високият е 1242 лв. за два, обединени в един, магазина с близо 100 кв. м повърхност. „ Средната месечна цена сред 200 и 300 лв. е доста атрактивна при внезапния скок на всички артикули и услуги”, смята Запрян Тодоров.Тарифата към този момент е избрана от Общинския съвет и няма да се усилва, макар че за другите общински обекти в Пловдив се чака до 50 % скок на наемните разценки.

Комисията, определена в Общинския съвет, се събира на 17 февруари, с цел да утвърди дефинитивно изискванията, след което незабавно ще обявим датата, в която ще проведем търга, сподели още Запрян Тодоров. Търговците напуснаха подлеза след огромното наводняване преди три години.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР