Пловдивската полиция продължав да следи изкъсо шофьорите за издънки на

...
Пловдивската полиция продължав да следи изкъсо шофьорите за издънки на
Коментари Харесай

Пловдивската полиция попари с глоби 180 шофьори

Пловдивската полиция продължав да следи изкъсо водачите за издънки на пътя. Днес, единствено в границите на 3 часа, униформени са направили общо 450 инспекции по линейния способ. Констатирани са 192 нарушавания на Закона за придвижване по пътищата. Издадени са 32 акта, а санкциите с фиш са 148. Повече от половината от тези административни наказания са наложени от автопатрулите при напредването им в транспортните потоци.  

По време на акцията е хванат водач без брошура. Деветима  са засечени да беседват по мобилен телефон по време на придвижване, без нужното устройство. Други 73-ма не са се съобразили с пътните знаци и маркировка. Случаите на необработен предпазен колан пък са 18. Технически неизправни са били 16 коли, а  2 – без наложителна застраховка „ Гражданска отговорност “. В нарушавания на разпоредбите за придвижване са били и шестима пешеходци.

Сутрешната акция е осъществена с присъединяване на екипи от всички районни ръководства, дружно със чиновници на КАТ и бранш „ Специализирани полицейски сили “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР