Пловдивската полиция остава стабилна кадрово. Не се предвижда смяна на

...
Пловдивската полиция остава стабилна кадрово. Не се предвижда смяна на
Коментари Харесай

Замразяват рокадите в МВР

Пловдивската полиция остава постоянна кадрово. Не се планува промяна на началници на районни ръководства в града и региона. По традиция постоянно по времето на служебно държавно управление и в трескава подготовка за провеждането на следващи избори се отваря тематиката за смяна на шефските столове, спрягат се разнообразни имена, които ще заместят своите прародители. Пред " Марица “ обаче шефът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи старши комисар Димитър Балев бе безапелационен, че най-малко до изборите не се обрисуват безспорни никакви промени по върховете на полицията и районните ръководства.

„ Правят се само структурни промени за по-голяма успеваемост и реализиране на по-високи резултати “, разяснява той. Това значи, че да вземем за пример един чиновник бива изместен от едно районно ръководство в друго или от едно структурно звено в друго, с цел да запълни основала се пробойна и работата на Пловдивската дирекция да върви по проект и да бъде все по-резултатна.

Подобни структурни промени бяха част от поръчката на Димитър Балев като началник на полицията още с встъпването на поста. Тогава той уточни пред медията ни, че се среща с работата на всеки един чиновник и че ще направи промени единствено и само там, където има несправяне със отговорностите. Балев е един от най-успешните шефове на полицията в Пловдив досега.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР