Пловдивска студентка издирва малолетни в мрежата. Според Михаела Тунева момчетата

...
Пловдивска студентка издирва малолетни в мрежата. Според Михаела Тунева момчетата
Коментари Харесай

Пловдивска студентка издирва младежи, сторили голяма пакост СНИМКА

Пловдивска студентка търси малолетни в мрежата. Според Михаела Тунева момчетата хвърляли желе от горния етаж на известен пловдивски мол, а в резултат на това имало вреди. Момичето и нейни другари учили на маса, а записките, книгите и два от преносимите компютри потърпевши. Случката провокира голям брой въпроси у пловдичани, като някои от тях подозират, че може да става въпрос за нелепа смешка.

Според момичето компютрите изгорели - " с помощта на тяхната (на децата - б. а ) нелепа игра ", което станало преди изпита на студентите.

"...наистина ще съм ви доста признателна, в случай че някой, познаващ ги, се свърже с мен и ми даде информация по какъв начин да ги намеря! ", приканва Михаела Тунева във Фейсбук. Вижте цялата й обява в една от огромните групи на града:

Добър ден, търся тези две момчета. Случайно някой от групата да ги познава, доста ще съм признателна, в случай че ми бъде предоставена информация за тях или родителите им. Бяхме седнали в мол Марково тепе с другари и до момента в който учихме внезапно по нас започнаха мощно да се хвърлят желета от горния етаж. Всичките ни книги и мемоари с опрощение за израза станаха “леща”, нищо не става от тях, а най-куриозното е, че два от преносимите компютри ни изгоряха и това тъкмо преди изпитите ни, с помощта на тяхната нелепа игра. Лаптопите са Мак… Наистина ще съм ви доста признателна, в случай че някой, познаващ ги се свърже с мен и ми даде информация по какъв начин да ги намеря!

Историята е посрещната със солидна доза съмнение от някои пловдивчани, други осъждат действието на малолетните. Трети трансферират тематиката към различен въпрос - кой въобще учи в мол?

Вижте част от мненията:

" Това,че сте снимали две момчета в МОЛА не ги прави отговорни за каквото и било.Така и мен може да снимате и да кажете, че съм направила нещо! И това с преносимите компютри е смешно, чак неуместно! Всичко ми звучи като детска, тийнейджърска смешка заяждане. Най-вероятно сте съученичка на тези момчета ", гласи един от мненията.

" Пуснете тъжба в полицията. Това е вандализъм. Има камери в мола, ще се види кой какво е правил. Крайно време е всеки да понесе отговорност за дейностите си ", поучава друга жена.

" Оправия няма ", заключава различен.



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР