Пловдивска бизнесдама застава пред Окръжен съд днес по обвинение в

...
Пловдивска бизнесдама застава пред Окръжен съд днес по обвинение в
Коментари Харесай

Бизнесдама ощипа Българо-американска банка

Пловдивска бизнесдама застава пред Окръжен съд през днешния ден по обвиняване в машинация на Българо-американската банка посредством подправени фактури за закупено съоръжение за Водноелектрическа централа.

Срещу подсъдимата Т. П. са повдигнати обвинявания за това, че на 2.03.2016 година в Пловдив в качеството си на притежател и шеф на сдружение А.Т.Д.С. ЕООД, с цел да получи два парични заема за средства по Партньорска стратегия на Българска банка за развиване АД за косвено финансиране на микро, дребен и междинен бизнес НАПРЕД, и двата от „ Българо-американска кредитна банка “АД, е показала погрешни сведения, отразени в Договор за покупко-продажба от 13.01.2016 година

Въпросният докумен бил подписан сред продавача Д. ЕООД и купувача А.Т.Д.С. ЕООД, представлявано от подсъдимата Т. П., и съставлява приемно-предавателен протокол и фактура за доставка на оборудване  за Водноелектрическа централа.

Бизнесдамата е упрекната и че в интервала от януари 2016 година до 2.03.2016 година в това число, в Пловдив, при изискванията на продължавано закононарушение, е съставила неистинен частни документи и на 2.03.2016 година и ги е използвала пред „ Българо-американска кредитна банка “ АД.

С тях тя пробвала да потвърди, че описаните в контракта движимости са предадени от продавача на представляваното от нея дружество  А.Т.Д.С. ЕООД, което не е правилно.

Делото е планувано за разпоредително съвещание.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР