Пловдивчанка подала стряскащ сигнал за човек, който подозира в използване

...
Пловдивчанка подала стряскащ сигнал за човек, който подозира в използване
Коментари Харесай

Мъж с порше се дрогира пред деца

Пловдивчанка подала стряскащ сигнал за човек, който подозира в потребление на венозни опиати, предава "Трафик нюз ".

Жената твърди, че от два дни "Порше Кайен " стопира пред детска площадка в парк до ул. "Братя Бъкстон " 117 в Пловдив.

Автомобилът се разполагал, тъй че да бъде потулен от дърветата, а от него излизало младо момче, на забележима възраст към 25 години, което сядало на задната седалка.

След малко същият излизал и залитайки се придвижвал до панер за отпадък, където изхвърлял току - що употребяваната спринцовка и ластик за пристягане при инжектиране.

През първия ден, майките на деца, играещи в парка, не могли да реагират, само че нощес към 19 часа, когато младежът още веднъж паркирал поршето си, родителките незабавно позвънили на полицията.

Оказало се обаче, че те са безсилни.

Ето и цялостния роман на пловдивчанката:

"За следващ път съм пъклен обезпокоена за това какво се случва в тази България. Пред парк в "Кючук Париж ", където всеки ден играят 20 деца, с по-висока скорост мина едно порше... След което спря под едни дървета в профил на парка. Всички се сетихме, че през вчерашния ден по същото време, този отново беше тук.Веднага, откакто спря, се обадихме на полицията да пристигна да го ревизира. Междувременно той слезе от шофьорското място, седна откъм гърба и след към 10 минути отиде криволичейки до малко кошче в парка и хвърли нещо. Отидохме след него и намерихме спринцовка завързана с гумен ластик.По това време служителите на реда пристигнаха, ревизираха му документите - очевидно всичко беше наред. Момчето на забележима възраст към 25 години, сподели, че не е карал той и няма той да кара. Обяснихме на служителите на реда за спринцовката и да създадат нещо, само че... нищо не можело да се направи.Тръгнаха си, децата продължиха като всеки ден да играят в парка, някои от по-малки бъркат и в кошовете. Сами можете да се сетите защо става въпрос. Просто съм потресена. И младото момче с поршето кайен възпламени колата и си потегли най-спокойно. А в случай че след 100 метра блъсне някой?! ", пита майката, станала очевидец на сцената.

Пловдивчанката, предоставила регистрационен номер на автомобила, който неотложно редуциран на вниманието на органите на Министерство на вътрешните работи за полицейска инспекция по случая.

Недопустимо е обаче спринцовката и различен тип медицински боклуци да се изхвърлят в кошове, ситуирани в парк, още повече, когато те са в периметъра на достъп на деца.

Това се случва единствено ден, откакто различен пловдивчанин снимал наркоман, който демонстративно си бие дозата в центъра на Пловдив.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР