Пловдивчанка изказа искрена благодарност на полицаите от Първо районно управление

...
Пловдивчанка изказа искрена благодарност на полицаите от Първо районно управление
Коментари Харесай

Цял блок благодари на полицаите в Кючука

Пловдивчанка изрече откровена признателност на служителите на реда от Първо районно ръководство на Министерство на вътрешните работи, които са помогнали да се понижи нощният звук в блока, в който живее, на ул. „ Пере Тошев “. Пенка Иванова изпрати писмо до редакцията на „ Марица “, с цел да похвали обществено двама от чиновниците.

„ Изказваме признателност на служителите на реда Воденичаров и Атанасов от Първо районно управление (на МВР), гр. Пловдив, за добре свършената работа с шума на 14.09.2019 година на ул. „ Пере Тошев “ 40. Нека има повече такива чиновници “, написа пловдивчанката от името на живеещите на посочения адрес.

„ Марица “ научи, че в продължение на 2-3 години в блока непрекъснато гърмяла музика и се вихрели купони. Шумните разгулен веселби били устройвани от татко и наследник, които били наематели в един от жилищата.

Хората от входа се били видели в знамение и не можели да излязат на глава с шумните купонджии. След като предходната година подали тъжба в Районното, служителите на реда предизвестили двамата извършители на реда и нощните дандании секнали. През деня обаче бащата и синът траяли да събират компании на масата пред блока и шумният гнет траял.

След следващата тъжба на място пристигнали двамата чиновници на реда от Първо районно управление (на МВР). Полицаите Станислав Воденичаров и Атанасов се намесили изрично. След следващото предизвестие спрели и дневните купони пред блока. Заради резултата от дейностите на униформените хората от постройката решили да ги похвалят обществено.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР