Пловдивчаните Боби Манекена и чаровната му съпруга Нина се запознаха

...
Пловдивчаните Боби Манекена и чаровната му съпруга Нина се запознаха
Коментари Харесай

Боби Манекена в сепарето на Фабио Бриаторе

Пловдивчаните Боби Манекена и чаровната му брачна половинка Нина се срещнаха със световноизвестния Флавио Бриаторе в дискотека “Twiga ” в Монте Карло. Двамата били поканени персонално от Флавио в неговото сепаре, където по традиция се събират доста известни персони и красиви девойки. Компанията се веселила крепко, като за въодушевление съвсем в промишлени количества се леело шампанско “Dom Perignon ”.

Боби и Нина изкарали до дребните часове в компанията на Бриаторе в “Twiga ”, а след това се преместили в другия прочут нощен клуб в Монако - клуб “Jimmy’s ”, където се присъединили на афтър празненство чак до сутринта.

Борислав Димитров, прочут като Боби Манекена, и брачната половинка му Нина се реалокираха да живеят в Монако преди половин година. Това стана седмица откакто като младоженци двамата прекараха там част от медения си месец.

Нина работи като рецепционистка в прочут хотел, а Борислав се е насочил да се развива в доста нашумялата напоследък специалност инфлуенсър (б.а. хора, които имат мощно въздействие в обществените мрежи, огромен брой последователи). Боби Манекена има проекти за взаимна активност и с Philipp Plein.

Популярното пловдивско семейство счита да прекара лятото на Френската Ривиера, след което да се прибере вкъщи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР