Пловдивчанин сигнализира за често прекъсване на електрозахранването на бул. Шести

...
Пловдивчанин сигнализира за често прекъсване на електрозахранването на бул. Шести
Коментари Харесай

Пловдивчанин: През ден ни спират тока в жегата! ЕВН: Аварията е отстранена

Пловдивчанин алармира за постоянно спиране на електрозахранването на бул. " Шести септември " в региона на Областна администрация. По думите на Иван Спиридонов токът през последните три седмици е прекъсвал през ден вечерта. Сигналът до GlasNews е получен в среднощ, а към него са прикачени и фотоси.

" През последните 3 седмици токът в пространството от Областна администрация до прелеза на " Шести Септември " стопира през ден, най-вече през два, в интервала след 18.00ч.

Ток липсва по два часа, от време на време и повече. Следва някакво стартиране, с пикова мощ от време на време, с цел да ви изгорят електроуредите, не за друго и след два - три часа той идва. До идната вечер. И това до по кое време? Във война ли сме, в режим на икономисване на ток ли сме? Кога да готвим, да се къпем да гледане телевизия и да се охладим. Възнамеряват ли да ни осведомят с график? ", пита Спиридонов.





GlasNews се свърза с пресцентъра на ЕВН - Пловдив, откъдето показаха, че повредата е локализирана.

" Действително имаше повреда в региона. Тя е локализирана в подземна канална линия, което е доста мъчно. В процеса са взели участие експерти от кабелни лаборатории, които с акуратност са разкрили мястото на повредата и тя е отстранена ", обявиха от ЕВН-Пловдив.

Те прибавиха, че чиновниците са в подготвеност, в случай че има проблем да реагират по най-бързия метод и да го отстранят.

 

 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР