Пловдивчанин със сериозно криминално досие и присъди бе задържан за

...
Пловдивчанин със сериозно криминално досие и присъди бе задържан за
Коментари Харесай

Задържаха пловдивчанин със сериозно криминално досие за поредица от кражби

Пловдивчанин със съществено престъпно досие и присъди бе арестуван за следващи похищения. В дирите на рецидивиста влезнали чиновници от Второ районно управление (на МВР) след интензивно следствие по два сигнала този месец. По предварителни данни от кабинет за ветеринарна лечебница било отмъкнато портмоне със солидна парична сума и персонални документи. Подобна липса на пари била открита и от  зала за танци.
Прочетете още
В рамките на формираните досъдебни производства са събрани доказателства, че кражбите са дело на 35-годишният познайник на чиновниците на реда. При задържането му той направил цялостни признания. С разпореждане на Районна прокуратура – Пловдив е арестуван за период до 72 часа. Разследващите работят по изясняване на съпричастността му и към други сходни закононарушения.   

Други двама пък бяха арестувани с опиати при профилирана интервенция в събота от чиновниците на реда в Раковски. Мъжете са поданици на село Белозем, единият от тях е престъпно проявен и осъждан за разпространяване на дрога. В хода на акцията те били засечени в лек автомобил „ Мерцедес “, а при последвалите процесуални и следствени дейности от двамата общо са конфискувани над 28 грама марихуана.

Срещу причинителите са стартирани бързи производства, арестувани са с полицейска заповед. С разпореждане на наблюдаващ областен прокурор единият от мъжете е наведен в ареста за период до 72 часа.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР