Пловдивчанин опитал да мами немските власти с фалшива шофьорска и

...
Пловдивчанин опитал да мами немските власти с фалшива шофьорска и
Коментари Харесай

Пловдивчанин опита да мами с фалшива книжка в Германия, дадоха го на съд в България

Пловдивчанин опитал да мами немските управляващи с подправена шофьорска и брошура получи условна присъда и солидна санкция в България.
Прочетете още
На 10 юли 2021 година нашенецът бил хванат в град Брукмюл от немски полицейски орган. По делото е изяснено, че водачът умишлено се употребил от неистинен формален документ – удостоверение за ръководство на моторно транспортно средство, български пример, на което е притурен тип, че е издадено на от Министерство на вътрешните работи - Пловдив, на името на българина, като от него за самото му сформиране не може да се търси наказателна отговорност.

След като бил предаден на съд в България, пловдивчанинът се признал за отговорен и сключил съглашение с прокуратурата на досъдебна фаза. Той се договорил за условно наказване от 6 месеца отнемане от независимост с три години изпитателен период. Споразумението е утвърдено от Районен съд – Пловдив преди дни.

В него се споделя още, че пловдивчанинът би трябвало да заплати и направените разходи по делото, които са в общ размер на 1102,50 лв.. Фалшивата брошура му е отнета, а след възнаграждение на разноските по производството ще бъде унищожена.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР