Plovdiv24.bg Беше самовлюбен, хамелеон, променяше поведението си за секунди, с мания

...
Plovdiv24.bg
Беше самовлюбен, хамелеон, променяше поведението си за секунди, с мания
Коментари Харесай

Смразяващи разкрития за убиеца на красивата рейнджърка Деси

Plovdiv24.bg Беше самовлюбен, хамелеон, променяше държанието си за секунди, с фикс идея за великолепие. Често послъгваше, преувеличаваше, от дете си беше подобен, правеше го, тъй като смяташе, че е освен това от другите. Често самичък се величаеше. Според нас страдаше от комплекси за непълноценност.

Ние доста умувахме, бяхме в цялостен шок, говорихме, че това ликвидиране не е било планувано, не е било преднамерено. Той беше здрав мъж, изпокарали са се, хванал я е да шията, евентуално несъзнателно й е счупил врата по време на абсурда. Тогава се е паникьосал и е скрил натрупа под дивана. Това разясниха през днешния ден пред кореспондент на Блиц някогашни работодатели и познати на Светослав Каменов от Сопот.

На 29 против 30 ноември някогашният командос умъртви рейнджърката от 61 Стрямска бригада Карлово Десислава Стоянова. Според проверяващите двамата, които били другари от дълго време, само че нямали любовна връзка, се скарали за колата на Десислава. Тя му била дала автомобила да го ремонтира, той пък го предал за скрап.

Докато работел при двама братя в строителството, бил спокоен, безмълвен, не е проявявал експанзия. До и и алкохол не пиел, най-вече по една бира. Бил затворен, отвеян, знаели, че е биел жена си, след това любовницата си, която работела в данъчна работа в столицата. За това и двете дами избягали.  

Светослав дошъл от Военното учебно заведение във Велико Търново в Карловската бригада. Бил пълководец на рота. Ходил на няколко задгранични задачи. Изгонили го обаче след време от поделението, тъй като бил хванат пийнал зад кормилото. Малко преди този момент пък ходил до една от банките в Карлово да кандидатства за заем. След като му отказали, се ядосал, заплашил с бомба банката. Разкрили го и го осъдили. " При нас работи малко врече, беше му тежко, военните все търсят по-лека работа. След това отиде в една автоморга в село Христо Даново, след това пък в друга в Сопот “, описаха още нашите източници - братя от Сопот, които са заети в строителството.

В момента Светослав Каменов е в ареста, макар, че се е предал и е показал мястото, където е скрил натрупа, в съда на мярката си за неотклонение той отхвърли да е ликвидирал Десислава. На въпрос на Блиц " Вие ли я убихте “, с каменно лице някогашният командос попита: “Кой е споделил такова нещо? ".

Предстои процесът против Каменов да стартира скоро.

Къщата на ужасите в Сопот пустее, от момента, в който изнесоха натрупа на дамата от там, никой не е влизал вътре. Бащата на Светослав умрял преди към година, сестра му живеела във Врачанско с децата си, майката на мъжа, упрекнат в ликвидиране, също в село край Враца.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР