Plovdiv24.bg 30-годишен от село Филипово, община Банско, катастрофира тежко тази нощ.М.

...
Plovdiv24.bg
30-годишен от село Филипово, община Банско, катастрофира тежко тази нощ.М.
Коментари Харесай

Нашенец спечели 250 бона от лотарията, напи се и катастрофира тежко със своето Audi Q7

 Plovdiv24.bg 30-годишен от село Филипово, община Банско, катастрофира тежко тази нощ.

М. З., блъснал 250 000 лв. от търкащи се билетчета, решил да полее щедро шанса си, пиян порядъчно, качил се на първокласния си джип Ауди Q7, натоварил музиканти и тръгнал от село Фиипово в посока Банско, малко след среднощ през вчерашния ден.

По пътя, карайки с гневна скорост, пийналият късметлия изтървал ръководството на колата си и се забил в крайпътна канара,.

Джипът е смачкан, за благополучие водачът е оживял, има 4 счупени ребра, само че никаква заплаха за живота, а музикантите са се отървали единствено с охлузвания, пише Struma.com

Изпълненията на 30-годишния обаче не стопират дотук. Когато на място пристигнали служителите на реда, М. З. точка седнал на задната седалка и почнал да разиграва спектакъл, че бил пасажер, не е карал той, че бил задремал откъм гърба, само че опитните служители на реда разкрили играта му.

Тестван е с дрегер, взета му е кръвна проба, която потвърждава съществуването на алкохол, след което е настанен в болничното заведение в Разлог. След като се излекува, ще дава отговор пред съда за дейностите си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР