Plovdiv24.bg > Мъж закла брутално съпругата си, след като я намушка

...
Plovdiv24.bg
> Мъж закла брутално съпругата си, след като я намушка
Коментари Харесай

Убиецът на младата Красимира извади своя версия за касапницата

Plovdiv24.bg > Мъж закла брутално брачната половинка си, откакто я намушка 26 пъти с нож. Шест пъти острието се забило съдбовно в сърцето и корема на Красимира Колева, която издъхнала от раните си за броени минути. Както писахме, касапницата се разиграла към 2:30 часа в понеделник в апартамент в квартал "Лъгът " в Троян. 35-годишната Красимира и Георги на 37 години били разграничени, само че нямали в действителност бракоразвод. Убиецът имал забранителна заповед да я вижда, оповестява "Телеграф ". Заповедта да приближава дамата Георги нарушил в понеделник. Няма взломяване на бравата, тъй че считаме, че тя го е пуснала ", изясни участник в следствието. 
Според осведомени жилището, в което е станало закононарушението, е благосъстоятелност на Георги, само че там живеела брачната половинка. Предполага се, че минути преди убийството двамата са се скарали. Около 2:30 часа мъжът звъннал на телефон 112 и съобщил, че май е умъртвил Красимира. Пристигналите на мястото служители на реда и лекари установили гибелта на Колева. Тялото ѝ било намерено в коридора. Георги също имал две рани от нож по корема. След като са били обработени в болница, е бил изместен в следствения арест за 72 часа. 
Неговата версия е, че в нощта на закононарушението дамата се прибрала пияна. Той ѝ направил забележка, а тя взела ножа и почнала да му нанася удари. В битката съумял да ѝ вземе хладното оръжие и на собствен ред почнал оглупял да забива острието. Твърдял, че, в случай че не го е направил, тя щяла да го убие. Експертизи и разпити на очевидци би трябвало да потвърдят дали тази догадка дава отговор на истината. Не се изключва и догатката, откакто е осъзнал какво е направил, мъжът да се е опитал да се самоубие, защото в полицейската процедура има сходни случаи. При огледа не са установени рани по ръцете на Гергана, присъщи, когато жертвата пробва да се защищити.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР