Plovdiv24.bg Българите инвестират единствено и основно в недвижими имоти. Цялото

...
Plovdiv24.bg Българите инвестират единствено и основно в недвижими имоти. Цялото
Коментари Харесай

Плевнелиев: Българите инвестират в имоти, това е цялото им богатство

 Plovdiv24.bg  " Българите влагат само и главно в недвижими парцели. Цялото им благосъстояние - над 92%, е в недвижими парцели. Това схващат, това вършат, в това влагат парите си и всяка драма на пазара на недвижими парцели значи огромна драма за народа като цяло. "  

Това съобщи президентът Росен Плевнелиев - специфичен посетител и лектор на първия по рода си конгрес, отдаден на трендовете в имотния пазар и положителните европейски практики, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.  Домакин на конференцията в Пловдив бе Royal City Business Park, старт на полемиките през вчерашния ден пък даде персонално италианският дипломат Н. Пр. Стефано Балди.

" Недвижимият пазар в България се развива доста по-устойчиво спрямо времето преди огромната рецесия от 2008 година ", разказа обстановката все още Росен Плевнелиев. Той регистрира и една друга наклонност - въпреки хората да са по-внимателни, те не се опасяват да теглят заеми и да влагат, по тази причина и огромните купувачи на недвижима благосъстоятелност са точно българите. 

Дял за възхода на този пазар - посочи още Плевнелиев, имат и новите промишлености, като да вземем за пример аутсорсинг промишлеността, намерила изключително постоянна основа в Пловдив. По думите му това е промишленост, създала над 55 000 нови и добре платени места и планираща да усили вложенията си през идващите години. В тази връзка пазарът се контролира най-добре, когато има мощно вътрешно ползване, а то е реалност, разяснява президентът.

" Не мога да кажа, че напред има розови облаци ", обърна се към аудиторията си той. Но - по думите му, забавеното развиване и консерватизмът на България са по-скоро един огромен плюс. " Те ни защищават и разрешават да стоим устойчиво. А в случай че би трябвало да дам един съвет, то той е - каквото и да купувате, да продавате или да вършиме, имайте повече въздух в белите си дробове - т.е. не действайте прекомерно рисковано, а заложете на устойчивостта. "

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР