Пловдив. Празникът на военния парашутист от Българската армия ще бъде

...
Пловдив. Празникът на военния парашутист от Българската армия ще бъде
Коментари Харесай

Празникът на военния парашутист от Българската армия ще бъде отбелязан с Ден на отворени врати в 68-ма бригада Специални сили в Пловдив

Пловдив. Празникът на военния парашутист от Българската войска ще бъде маркиран през днешния ден с ден на отворени порти в 68-ма бригада Специални сили в град Пловдив. Това оповестиха от Министерството на защитата . Военнослужещите от специфичните сили ще почетат паметта на починалите в работа на Родината с поднасяне на венци и цветя пред паметните плочи пред параклиса „ Свети Йоан Рилски Чудотворец “. В 17.00 часа в зала „ България “ на Конгерсния център в град Пловдив ще стартира тържествено заседание, на което ще бъдат наградени военнослужещи, показали висок професионализъм при осъществяването на дилемите си.
На 18 октомври Денят на военния парашутист ще бъде маркиран в София с тържествени церемонии по поднасяне на венци и цветя в Алеята на парашутиста в централните софийски гробища от 10.30 часа и пред паметната плоча на починалите парашутисти на площад „ Народно заседание “.
Във военния обред в символ на поклонение към военните парашутисти, отдали живота си за свободата на Отечеството, който ще стартира в 12.30 часа пред паметната плоча на починалите парашутисти на площад „ Народно заседание “ ще вземат участие министърът на защитата Красимир Каракачанов, заместник-началникът на защитата вицеадмирал Емил Ефтимов, висши офицери от Българската войска, военнослужещи от специфичните сили, ветерани.

Още военни вести четете в профилираното издание на Фокус " Военни вести "
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР