Пловдив. Повече от 50 стихосбирки на поета-революционер Христо Ботев подариха

...
Пловдив. Повече от 50 стихосбирки на поета-революционер Христо Ботев подариха
Коментари Харесай

МГЕРБ-Пловдив подари стихосбирки на Ботев за Деня на будителите в Пловдив

Пловдив. Повече от 50 стихосбирки на поета-революционер Христо Ботев подариха на жители от Младежката организация на ГЕРБ в регион „ Южен ” в Пловдив, оповестиха от пресцентъра на партията . Инициативата, която се организира през днешния ден следобяд, бе отдадена на Деня на националните будители и провокира утвърждението на поданици от разнообразни възрасти.
„ Радостно е, че с този акт младежите показаха своето самопризнание към личностите, събудили българското съзнание ”, разяснява ръководителят на районната конструкция на ГЕРБ в „ Южен ” и общински консултант Георги Василев.
Днес ние отдаваме респект към духовници, книжовници и персони, които със своето дело са били образец за духовното израстване и образование в родолюбие и национализъм на доста генерации българи. Но през днешния ден ние отдаваме и заслуженото внимание на актуалните будители, които възпитават националното самочувствие измежду младото потомство в името на светлите съдбини на страната ни. С тази своя самодейност желаеме да им благодарим и да им честитим празника, обявиха младежите от ГЕРБ в пловдивския регион „ Южен ”.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР