Пловдив остана буквално на една крачка от зелената COVID зона

...
Пловдив остана буквално на една крачка от зелената COVID зона
Коментари Харесай

Пловдив остана на крачка от зелената COVID зона ГРАФИКИ

Пловдив остана безусловно на една крачка от зелената Коронавирус зона в обичайния седмичен разбор на НЦЗПБ. Областта е с 22 инфектирани на 100 000 население. Както знаем, границата е от 20, тъй че безусловно часове разделят Пловдив от радостната вест.

Хасково, Кърджали и Пазарджик плюс още 8 области са измежду отличниците. Броят на инфектираните продължава да спада, като към този момент е 22,7 приблизително за България. За съпоставяне преди седмица беше съвсем 30.

За първи път при тези разбори положителността на тестванията пада под 1 %, като не престават да се вършат относително огромен брой на ден.



Смъртността на 100 000 население пада до 2,5 души при 3,5 преди седмица. Устойчив си остава индикаторът брой умряли по отношение на общия брой завършили случаи на COVID-19. Той се движи в границите на 2,5.

Очертава се прелестно лято, а дали ще е приятна есента, зависи от броят на имунизираните. Пунктове към този момент има на всички места към нас, тъй че се възползвайте в този момент, да да не страдаме всички след това.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР