Пловдив има нужда от социален мениджър след 8-годишното дясно управление.

...
Пловдив има нужда от социален мениджър след 8-годишното дясно управление.
Коментари Харесай

БСП за България даде заявка за изборна победа

Пловдив има потребност от обществен управител след 8-годишното дясно ръководство. Това съобщи претендентът от коалиция „ Българска социалистическа партия за България ” за кмет на града под тепетата Николай Радев на старта на предизборната конкуренция. Левицата публично откри осведомителния офис на Главната, където стартират срещите на претендентите с пловдивчани.

„ Ще имаме стотици срещи с вас, бъдете сигурни, ще разговаряте с нас по този начин, както разговаряте и между тях, тъй като сме пловдивчани и тъй като Пловдив ще бъде на хората ”, безапелационен бе Радев. „ Преди избори, знаете, обещанията постоянно са доста, по тази причина аз няма да ви давам обещание нищо с изключение на едно - че ще остана индивидът, който съм, който бях и до момента, просто тъй като не съм теоретичен да бъда различен. Приятел с всеки, само че и сполучлив управленец! ”, показа шефът на Английската гимназия в Пловдив.

„ С кмет от левицата - нашия претендент Николай Радев, Пловдив ще върне ръководството в ръцете на хората ”, убеден е ръководителят на Горско стопанство на Българска социалистическа партия - Пловдив Красимир Трифонов. С тези думи той откри предизборната конкуренция за Местни избори 2019.

Според Десислава Йорданова, претендент за кмет на " Западен ", който е зеленото сърце на Пловдив, в този момент регионът е заплашен от бетониране и единствено общата воля на жителите може да го спре. „ Днешните 30 градуса горещина в изборния ден ще станат 30% за „ Българска социалистическа партия за България ", съобщи пък компютърният експерт Йордан Василев, претендент на левицата за областен кмет в " Източен ". Икономистката Добромира Тошева - кандидат-кмет за " Тракия ", сподели, че знае по какъв начин и може да промени образа на региона, в случай че всички работят дружно.

Кандидатът за " Северен " Атанас Баташки се обърна към пловдивчани с думите, че децата от региона ще са в центъра на неговото внимание. " Южен " заслужава смяна и хората му могат да я реализиран ", съобщи претендентът за кмет там доцент доктор Ангел Иванов. А 32-годишният управител Тодор Стоилов подава ръка на пловдивчани от регион " Централен " за партньорство.

В сърцето на Пловдив, край фонтаните пред Общината, пред пловдивчани бяха показани всички 51 претенденти за общински съветници на „ Българска социалистическа партия за България ” в Пловдив.

„ Всичко зависи от вас и от нас! ”, обърна се регионалният водач на социалистите Георги Гергов към претендентите и жителите. Той сложи съответни задания на Радев и екипа за идващите 30 дни - посланията на платформата „ Пловдив на хората ” да стигнат до всеки пловдивчанин. „ Да стане ясно, че ние не желаеме безусловно властта, а желаеме да подобрим живота на хората. Ние желаеме хората да ръководят, а не тези, посочените с пръст ”, сподели Георги Гергов и пожела победа с №56.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР