Плодова торта без печене – истинска вкусна наслада! Освен това

...
Плодова торта без печене – истинска вкусна наслада! Освен това
Коментари Харесай

Плодова торта без печене – вкусна наслада за цялото семейство

Плодова торта без печене – същинска вкусна приятност! Освен това наподобява ужасно! От типа ѝ слюнките ви ще потекат. С всяко ново подготвяне на тази торта можете да променяте плодовете, които влизат в нейния състав. Всеки път тортата ще бъде друга. Опитайте се да я приготвите и вашите посетители ще бъдат удовлетворени!

Продукти:

Заквасена сметана – 500 грама (Можете да бъде сметана с 35% масленост) Плодове – 300 грама Готов блат (от магазина) – 200 грама (или обичаните ви бисквити) Захар – 200 грама Желатин – 30 грама

Как да приготвите плодовата торта без печене:

Залейте желатина с половин чаша студена вода, като употребявате дребен съд за това. Оставете желатина да набъбне за към половин час. Набъбналият желатин поставете на водна баня, като го разбърквате непрестанно, до момента в който доближи точка на шупване, само че не го оставяйте да ври.

В дълбока купа разбийте с миксер сметаната и захарта. Разбивайте до цялостното разтваряне на захарта. Не спирайте разбиването, прибавете на тънка бликам желатина и разбивайте още към половин минута.

Покрийте дъното на дълбока купа с хранително фолио.

Почистете определените плодове от кората или костилките и ги нарежете на дребни късчета.

Нарежете блата на части. Ако сте избрали бисквити вместо блат, тогава би трябвало да ги разчупите на дребни части. Като цяло тортата с бисквити се получава по-нежна.

В дълбока купа поставете плодовете и ги разбъркайте с бисквитите (парчетата блат). След това изсипете заквасената сметана и покрийте с хранително фолио. Сложете в хладилника, до момента в който стегне за към 2-3 часа.

Вижте още: Направете си чесън на прахуляк сами в домашни условия

След това извадете тортата от хладилника, преместете я в красива паница и махнете фолиото. Украсете с късчета плодове.

В взаимозависимост от определените плодове се получават изцяло разнообразни торти.

Приятен вкус с тази вкусна плодова торта!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР