Плеймейтката Златка Димитрова стана новодомка.Хубавицата и половинката й Миро се

...
Плеймейтката Златка Димитрова стана новодомка.Хубавицата и половинката й Миро се
Коментари Харесай

Черната Златка се сдоби с нов апартамент от Миро

Плеймейтката Златка Димитрова стана новодомка.

Хубавицата и половинката й Миро се снабдиха с чисто нов апартамент в столицата, за който таткото на сина й се е охарчил с шестцифрена сума.

В момента двойката подрежда новото си жилище. Те бяха хванати от екипа на предаването Папараци, по какъв начин получават доставка на матрак за фамилната си спалня. Интерес от фрагментите провокира и фактът, че макар новото си жилище, влюбените са запазили и остарялата си фамилна къща, тъй като от фрагментите се видя, че след ремонтните действия Златка, Миро и техният правоприемник се качиха в колите и потеглиха към къщата, написа Телеграф.

По всичко проличава, че плеймейтката и обичаният й са не запомнили краткотрайната си разлъка това лято и към този момент още веднъж гледат в една посока. Семейството се е настанило трайно в столицата и дребният Миро към този момент върви на детска градина.

Звездната му майка пък към този момент намира време за себе си и постоянно може да бъде видяна в първокласен столичен фитнес клуб, където поддържа форма.

Припомняме ви, че откакто роди, Злати се възпламени по тренировките и даже предишното лято изненада почитателите си с релеф на корема си.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР