Плеймейтката Светлана Василева - Гонзовица е била една от основните

...
Плеймейтката Светлана Василева - Гонзовица е била една от основните
Коментари Харесай

Огромен обрат! Ясна е причината за раздялата на Мария и Гущеров, в дъното седи едрогърда плеймейтка

Плеймейтката Светлана Василева - Гонзовица е била една от главните аргументи певицата Мария и милионерът Християн Гущеров да са в бракоразвод, написа " Телеграф ". Оказало се, че Василева забъркала коктейл от суперподли дейности към Мария макар че й се водила измежду най-близките приятелки. Двете дълго време бяха извънредно близки и постоянно пускаха свои общи фотоси във " Facebook ". Това обаче било цялостен фалш, най-малко за едната от тях. Зад гърба на певицата плеймейтката непрестанно въртяла интриги от съкровен темперамент. Гонзовица, когато пийнела по някое и друго пиво, се хвалела пред колежки, че била спала с Гущеров. И то няколко пъти. А милионерът пък й се отблагодарил като подарявал скъпи чанти, парфюми, облекла, часовник и някой и различен лев кеш.

" Светлана нон стоп се мазнеше на Християн, а по през целия ден стоеше с Мария. Пред певицата пък плюеше по мъжа й. Играеше двойна игра, с цел да ги скара двамата и да заеме мястото на фолкаджийката в съпружеското ложе. Разбира се, единоствено поради парите му ", счита нейна позната, поискала анонимност.

Гущеров надушил играта, само че чак откакто обществено разгласи, че Мария е към този момент част от предишното му. Той се кълнял, че в никакъв случай не е спал със Светлана Василева, даже и през разум не му минавало да го направи.

В новата версия, която споделят приятелките на певица, излиза, че тя е напуснала предприемача, а не той я е изхвърлил. Засега обаче никой не желае да застане с името си и намерено да каже кое по какъв начин е било.

Наскоро Светлана още веднъж се забърка в скандал откакто стана ясно, че е заплашвала различен женен богат мъж, че ще си среже вените, в случай че я зареже и спре издръжката й. Жертвата й е сериозен човек, занимаваш се със осигурителен и охраняем бизнес, настояват осведомени.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР