Плеймейтката Жанета Осипова, сдобила се със славата си на сексуална

...
Плеймейтката Жанета Осипова, сдобила се със славата си на сексуална
Коментари Харесай

Жанета Осипова: Писна ми само от креватна гимнастика!

Плеймейтката Жанета Осипова, сдобила се със славата си на полова мелачка, тази година ще навърши 28 и към този момент се усеща задоволително улегнала за семейство и деца. Тя призна пред почитателите си в инстаграм, че е подготвена да забременее и в тази връзка сподели прочувствен подарък от собствен непосредствен. „ Много безценен за мен човек ми подари тези сладки бебешки терлички и ми пожела да имам момиче! Аз имам вяра в силите и най-вече, че щом искаш нещо мощно, то рано или късно се случва!”, написа русокоската.

Жанета не разкрива дали има гадже сега или занапред ще търси идеалния мъж за семейство. Най-известната й връзка до момента е тази с починалия към този момент предприемач Христо Сираков. Смъртта му носи дълбока тъга в душата ѝ, само че през днешния ден се старае да си спомня единствено хубавите моменти с него и да следва препоръките, които й е давал приживе.

„ Христо беше безрезервен и добър човек. Той в никакъв случай не е споделил неприятна дума за някого, постоянно иронизираше, най-вече себе си. Той помагаше на доста хора. Той се раздаваше за другите. Беше извънредно образован, доста ерудиран мъж, благородник и човек, който си държеше на думата. Когато кажеше нещо, то се случваше наложително. Невероятен, не може да се опише с една дума. Делата на Христо приказват и след гибелта му. Имах достойнството да се докосна до него, да го нарека мой приятел”, изповядва се Осипова.

И добавя, че Сираков я научил да не се въздейства от непознатото мнение, да не приема живота прекомерно насериозно, да се самоиронизира. „ Винаги ще съм му признателна за това!”, безапелационна е русокоската.

Преди да срещне Ицо, риалити звездата имала дълга връзка, която траяла цели 9 години. Тя била едвам на 16, когато заживяла с първото си гадже, без да има позволение от майка си. Родителката ѝ вдигнала ръце и не съумяла да повлияе на опърничавата си дъщеря. „ Отношенията ми с този мъж бяха съществени. През първите години родителите му се грижиха за мен като че ли съм тяхно дете, за което съм им признателна. Майка ми обаче доста страда. Впоследствие се разделихме, само че си останахме положителни приятели”, споделя плеймейтката.

Жанета е израснала единствено с един родител, по тази причина постоянно е търсила в сътрудниците си бащината фигура и протекция. Татко й е руснак и на него дължи ексцентричната си фамилия, само че за жалост, той напуснал живота й, когато била единствено на 2 години. Тръгнал си без пояснения и последвали доста сложни времена за фамилията. „ Детството ми беше тежко. Баща ми напусна, когато бях напълно дребна. Не ни е търсил повече. Не ни е помагал. Майка ми е моят образец за подражателство. Много е мощна и борбена. Работила е всичко - сервитьорка, гладачка...”, връща лентата на спомените Осипова.

Когато навършила 18, тя почнала да търси родителя си и го разкрила, но по този начин и не съумяла да се сближи с него. „ Срещнахме се, желаех да го опозная, само че във времето не можахме да продължим връзката си и с днешна дата не сме близки”, споделя риалити звездата от „ Фермата”.

Тя също е работила какво ли не, с цел да се устоя – била е сервитьорка, крупие в казино, подвизавала се и като танцьорка на стълб. Блондинката няма никакви терзания да се демонстрира без облекла и по тази причина решила да взе участие в състезанието „ Мис Плеймейт”, който завоюва преди 2 години.

Тя не крие, че е правила някои усъвършенствания във визията си, с цел да се впише в визиите за сексуален модел. Надувала си е устните с хиалуронова киселина, дългата й руса коса не е естествена, само че най-сериозната намеса е интервенцията на обонятелния й орган, писа Уикенд.

„ Имам ринопластика, тъй като три пъти са ми чупили носа. И трите пъти го направиха дами от ревнивост. Първият път беше в гимназията поради мъж. Вторият - още веднъж жена ми счупи носа, още веднъж поради мъж. Жените са по-агресивни от мъжете, пъклен е напечено! Около мен постоянно кипи напрежение! ", вайка се Жанета.

Последният път се оказал най-сериозен, тъй като нападателките били три - едната я държала за ръцете, другата я е налагала свиреп в лицето, а третата снимала целия екшън. Осипова била цялата обляна в кръв, а минувачите я прескачали.

"Тогава разбрах какви са хората. Аз лежах на земята, а те ме прескачаха и никой не ми оказа помощ ", разочарована е русокоската. И добавя, че в никакъв случай не е била държанка на привързан мъж, само че незайно за какво дамите постоянно са я мразели.

Плеймейтката не крие, че разчита главно на външния си тип, с цел да пробива в живота. „ Продавам визията си, с цел да прехранвам се, само че в това няма нищо срамно!”, споделя искрено риалити звездата.

Недоброжелателите на Жанета постоянно й се подиграват, че от село, само че тя не се срами от произхода си. Израснала е в Гара Бов – китно селце наоколо до Своге. В града ходела на учебно заведение и взела участие в самоинициативен състав за национални и латино танци. Впоследствие обаче се насочила към еротичните танци.

„ Никога не съм си представяла, че някой ден ще вземам участие в „ Мис Плеймейт”. Проблемът е, че за множеството хора еротиката е равна на долнопробност, а това напълно не е по този начин. Изисква се освен съблазън, само че и храброст, креативност, наличие на сцена, доста качества!”, изяснява Осипова.

В ученическите си години русокоската се занимавала още с писане на лирика. И до през днешния ден обича да изрязява възприятията си на хартия. „ Пиша повече, когато съм тъжна, когато съм прочувствено нестабилна и когато желая да изкрещя на целия свят, че не съм добре, че съм нещастна и афектирана. Работя върху това да издам стихосбирка, с цел да остане нещо от мен”, споделя Жанета. Тя се надява някой ден децата ѝ да прочетат творчеството ѝ и да се допрян до това, което е изпитвала в тези моменти.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР