Плеймейтката Анна–Мария Чернева иска да е мутреса. Скандалната красавица сподели,

...
Плеймейтката Анна–Мария Чернева иска да е мутреса. Скандалната красавица сподели,
Коментари Харесай

Анна–Мария Чернева: Искам да играя мутреса

Плеймейтката Анна–Мария Чернева желае да е мутреса. Скандалната хубавица показа, че се счита за съвършената актриса за тази роля, научи HotArena.

Брюнетката, която се прочу с ролята си в „ София денонощно ”, в този момент желае да се въплъти в различен облик. И даже неотдавна се изяви като любовница във видеоклип, където си партнираше с Михаил Билалов.

Много ми се играе в престъпен филм или сериал. Искам да бъда мутреса, която не приказва доста ”, споделя Анна-Мария. „ Репликите постоянно ме тормозят. Редовно си внушавам, че мога да ги не помни на сцената ” , споделя още тя.

Анна-Мария Чернева набра сериозен опит в театъра. Тя взе участие в няколко известни постановки като „ Не казвай на никой ” и „ Промяната ”.

Хубавицата със силиконов бюст постави за първи път цървули в друга нетипична роля. Тя се снима в клип за националната ария „ Василке, млада невесто ”.

„ Много желаех да се видя в национална носия. Снимахме на полянка, споделя Анна-Мария Чернева. „ Историята ми пасна. Василка залъгва момъка, а след това го изоставя ”, споделя за ролята си тя, написа „ България през днешния ден ”.

Иначе Анна-Мария, с изключение на за киното, мечтае и за космонавтиката. И даже върви като слушател на лекции във Физическия факултет на Софийския университет.

„ Преди години отидох в Българска академия на науките, тъй като желаех да изучавам космология. Точно бях приключила учебно заведение. Колебаех се сред астрономия и актьорско майсторство ”, споделя Чернева.
Отишла до института облечена с високи токчета, леопардови щампи и грим, а учените се втрещили.

„ Казаха ми: Какво правиш тук? Много симпатично девойче си, само че не си за тук ”. Видях по стените формули и умрях от боязън ”, споделя още тя.

Покрай любовта си към Космоса, Анна-Мария леко се увлякла и по Илон Мъск. И макар че е щастливо обвързана с известния почитател на „ Левски ” – Тодор Грудов – Теди Хитлера, няма нищо срещу да го размени за милиардера – технократ.

„ Принципно не се занимавам с мъже над 40, само че в случай че бях свободна, а той е непокътнат, ще направя изключение. Мога да бъда добра другарка и събеседник. Не одобрявам предприемачи, въпреки че Христо Сираков ми предложи пръстен, само че там нищо не стана.

Моят блян е спортистче, боксьорче и да е до 35 години ”, споделя още тя.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР