Плеймейтка готова да роди отново Легендарната плеймейтка Златка Райкова натиска мъжа

...
Плеймейтка готова да роди отново
Легендарната плеймейтка Златка Райкова натиска мъжа
Коментари Харесай

Златка натиска Карен за второ


Плеймейтка подготвена да роди още веднъж

Легендарната плеймейтка Златка Райкова натиска мъжа си за още едно дете . Блондинката мечтае за огромно семейство. „ Към 40 може, не съм се предала “, показа силиконката за евентуално трето отроче.

Златито е в голяма еуфория от това, че е мама. Още няма и година след раждането на втория си наследник - Карен, и към този момент мисли за още едно, написа България Днес.

Семейство Хачатрян сега е в своя златен интервал. Вероятно за това майката е въодушевена за още едно попълнение във семейството. В дома доминират представителите на мощния пол и единствената дама в него копнее за дъщеричка за женска взаимност. Златка даже вижда своята роля на майка като предопределение. Това се схваща от новата й татуировка, символизиращо майчинството - две рози, като едната е по-голяма и „ прегръща “ по-малката и изпод с надпис „ мама “ . Златка желае да увековечи своята респект към майка си, само че също и да си напомня, че и тя към този момент е горделив родител. Любопитен почитател попита Мис Плеймейт дали й е олекнало, че не се занимава с непознати деца, имайки поради доведените деца на някогашния си брачен партньор Благо Джизъса. „ Не мога да кажа сходно нещо за деца, тъй като и аз някъде съм била непознато дете “, отговори с отвращение русата Златка. Не е загадка, че тя е имала мъчно детство и не би посмяла да има неприятно отношение към деца, било то непознати или свои.

„ Грозно е. Не, не ми е тежало това “, отсече тя. Плеймейтката също разкри, че дружно с цялата тайфа ще създадат странствуване до Тайланд . Екзотичната дестинация е привлякла окото на сексбомата със своите вълшебни плажове - локация, идеална с цел да си покаже силикона и да направи секси фотосесия. Пазарджишката красавица съчетава работата с времето за фамилията и счита, че нейните синчета ще си прекарат радостно.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР