Плеймейтаката Златка Райкова открехна вратите за раздялата им с Благой

...
Плеймейтаката Златка Райкова открехна вратите за раздялата им с Благой
Коментари Харесай

Русата Златка разказа играта на Бившия си Благо Джизъса

Плеймейтаката Златка Райкова открехна вратите за раздялата им с Благой Георгиев - Джизъса. Отговаряйки на въпроси на почитатели Златка разкри, че връзката на Джизъса с новата му възлюбена Поли е почнала до момента в който той още е бил с нея. 

Тя споделя още, че финансовото състояние на Джузъса е оказало огромно въздействие върху връзката им. На въпрос дали биологичния татко на Благой оказва помощ с нещо за неговото развъждане, плеймейтаката отговаря: За страдание не, даже към този момент и не диря. Да са живи и здрави и единствено да ме оставят на мира. Относно новата жена на Джизъса, Златка мисли, че е положително момиче. 

Златка изясни още, че до момента в който са имали връзка тя е правила всичко за фамилията, до момента в който бащата " нямал стремежи за нищо ". Тя е плащала всички сметки, заеми, кредите, даже учебните заведения на децата му. По думите й Джизъса няма нерви да се занимава със личните си деца и за това постоянно ги трансферира на някой различен да ги гледа. Златка изнемогвала, с цел да изкара пари за децата му и за разноските им. 

Тя приключва още: " детето ми споделя тати на Керен, за жалост, Господ ми е очевидец, че не желаех по този начин да става`. Всички тези разкрития Златка направи след изявата на Благой във предаване, в което майка му съобщи, че са били срещу връзката му със Златка и в последната година са им били обтегнати връзките. 

Русата Златка от няколко месеца е по отношение на арменеца Керен. А Благой Георгиев се ожени небрежно за новата си обич Поли, която е от благороден жанр, припомня " Телеграф ".
.
 
.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР