Плеймейкърът на Ню Йорк Никс Джейлън Брънсън вкара девет тройки

...
Плеймейкърът на Ню Йорк Никс Джейлън Брънсън вкара девет тройки
Коментари Харесай

Джейлън Брънсън вкара рекордните в кариерата си 50 точки за победата на Ню Йорк Никс над Финикс Сънс

Плеймейкърът на Ню Йорк Никс Джейлън Брънсън вкара девет тройки от девет опита по пътя си към общо 50 точки за успеха със 139:122 като посетител на Финикс Сънс.

За Брънсън това е връх в кариерата, като той бе прецизен при 17 от всичките си 23 стрелби от игра, а нюйоркчани вкараха общо 17 тройки от едвам 29 шута от далечна отдалеченост.

До края на третата четвърт, който пристигна при 99:97 в интерес на Финикс, срещата в пустинята на щата Аризона бе равностойна, като двата тима разменяха водачеството.

Ню Йорк обаче стартира последния интервал със серия от 19:7 точки, която се оказа повратният миг в дуела.

Освен Брънсън, стабилен мач за спечелилите направиха и другите двама водачи на отбора - Джулиъс Рандъл и Ар Джей Барет, които приключиха с 23 и 21 точки надлежно.

За Финикс Кевин Дюрант вкара 29 точки, 28 прибави Девин Букър, а Юсуф Нуркич направи " дабъл-дабъл " от 21 точки и 12 битки, само че " слънцата " изгубиха още в петата минута на мача новото си попълнение Брадли Бийл поради травма.

Jalen Brunson WENT OFF for a new career-high 50 points (35 in the 2H) as he led the Knicks to a W in Phoenix!

50 PTS
17/23 FGM (12/12 FGM in the 2H)
9/9 3PM

HE becomes the 1st player since 1979-1980 to score 50+ PTS while shooting 100% from 3-PT (min. 8 attempts).
— NBA (@NBA)

Сан Антонио Спърс прекъсна серията си от 18 следващи загуби с домакинска победа със 129:115 над Лос Анджелис Лейкърс.

" Шпорите " бяха поведени в мача от крилото Девин Васел с 36 точки, а още шестима техни играчи приключиха с двуцифрен актив. Новобранецът Виктор Уембаняма, който бе взет под номер 1 в драфта, завърши с 13 точки и 15 битки. Келдън Джонсън вкара 17 точки, а Зак Колинс прибави 16 от пейката.

За отбора на Лейкърс ветеранът ЛеБрон Джеймс се регистрира с 23 точки и 14 битки. Остин Рийвс вкара още 22 точки, а с 20 завърши Руи Хачимура.

В дербито на върха в класирането на Източната конференция лидерът Бостън Селтикс реализира домашен триумф със 128:111 над преследвача Орландо Меджик.

" Келтите " влязоха малко по-мудно в мача, само че в края на първата четвърт съумяха да излязат напред в резултата и до края на срещата преднината им съвсем не спря да пораства.

За спечелилите Джейсън Тейтъм бе най-полезен с 30 точки, а страховит коефициент на потребно деяние сподели аварийният гард Пейтън Причард, който вкара 21 точки от едвам 10 стрелби.

В отбора на Орландо най-резултатен с 19 точки бе Джейлън Съгс, а по 17 вкараха Франц Вагнер и Коул Антъни.

Във Филаделфия Джоел Ембийд вкара 35 точки и овладя 13 битки в границите на първите три четвърти за успеха на Севънти Сиксърс със 124:92 над гостуващия Детройт Пистънс.

Ембийд, който е водач при реализаторите в НБА със приблизително 33,8 точки на мач, за трети следващ дуел не игра в последната четвърт поради безапелационния задатък на отбора.

Родения в Камерун център бе подкрепят от Тайрийс Макси, който вкара 19 точки, а Маркъс Морис приключи с 15 точки от пейката, като вкара и петте си стрелби от тройката.

За отбора на Детройт, който инкасира 22-ра поредна загуба, центърът Джеймс Уайзман бе най-полезен с 20 точки и 13 битки.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР