Плейбоят, по когото блондинката отдавна си падала, бил в публиката

...
Плейбоят, по когото блондинката отдавна си падала, бил в публиката
Коментари Харесай

Край На Приказката! Златка Райкова Заряза Мма Звездата Георги Валентинов

Плейбоят, по който русокоската от дълго време си падала, бил в публиката на предаването седмица преди полуфинала, с цел да поддържа фолк идолът Константин.

Райкова незабавно го фиксирала с взор, а след края на осъществяването си го завлякла зад кулисите, където консумирали пристрастеността си в тоалетната. Двамата дори не се пробвали да бъдат дискретни, тъй като пъшкането им се чувало далеко, а хората от екипа останали безмълвни от това, което достигнало до ушите им, твърди " Уикенд ".

Слуховете за пикантната случка бързо се разпространиха в светските среди и не останали загадка за самия Георги, който се почувствал компрометиран и афектиран. Вместо да стяга женитба с плеймейтката и връзките им да процъфтяват, те се разделили с гръм и тропот. Райкова упорствала, че не му е изневерила и се заклела, че това са единствено злословия, само че по този начин или другояче връзката й с Валентинов към този момент била пропукана.

Проваленият годеж като че ли донесъл облекчение на Златка, която и без друго не желала да се обвързва с брак. Тя нямала никакво желание да става примерна брачна половинка, камо ли да ражда и възпитава деца. Приела предлагането на Георги единствено с цел да не го изложи в народен ефир, а и с цел да вдигне рейтинга на шоуто „ Като две капки вода ”.

Откакто се изпокарала с ММА боеца, Райкова въобще не си поплювала и към този момент е записала ново име в секс тефтерчето си. Актуалната й тръпка бил футболистът Благой Георгиев – Джизъса, който при започване на годината се разведе с рускинята Есмер Омерова. Отлично осведомени източници издават, че Джизъса и Златка от няколко седмици мачкат чаршафите. Тя небрежно омотала Благо, който пък е прочут със слабите си ангели и не се е случвало да откаже на красива жена.

Близки до Райкова допускат, че надали от връзката й с футболиста ще излезе нещо съществено. Двамата единствено се забавлявали, без да имат каквито и да било упования. „ Златка в никакъв случай не е желала да се обвързва съществено и в този момент е удовлетворена, че още веднъж е свободна ”, настояват другари на плеймейтката.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР