Плевенски полицаи задържаха неправоспособен младеж с крадена кола, който самокастрофира

...
Плевенски полицаи задържаха неправоспособен младеж с крадена кола, който самокастрофира
Коментари Харесай

21-годишен открадна кола с бой в Габрово. Заби се в дърво чак, режат ламарини, за да го извадят

Плевенски служители на реда задържаха недееспособен юноша с крадена кола, който самокастрофира при удар в дърво.

Разследването по случая е стартирало на 29 юни 2023 година към 03:30 часа след получен сигнал, че от Габрово е откраднат лек автомобил “Сузуки “. Плевенски служители на реда са построили контролно – пропусквателни пункта и автомобилът е видян в 4 часа в регионалния град. Служителите на реда подали явен светлинен и звуков сигнал за прекъсване на автомобила. Водачът не се подчинил и траял придвижването си. Полицаите последвали нарушителя. Многократно подавали сигнали – звукови и светлинни, изисквайки по този метод от него да спре.

Лекият автомобил „ Сузуки “ през кръгова връзка траял на основен път Е – 83 Ботевград – Бяла, а след това се отправил в посока село Победа. На пътя от село Комарево към град Гулянци водачът на „ Сузуки “-то е изгубил
надзор над ръководството на откраднатата кола
и е самокатастрофирал при удар в крайпътно дърво. За изваждане на тялото му от огънатите ламарини подпомагане е оказано от чиновници на РСПБЗН –. Установена е самоличността на лидера – 21-годишен от град Габрово. Оказана му е незабавна здравна помощ от екип на ЦСМП – Гулянци. Той е в положително здравословно положение. Изяснило се е, че не има шофьорска брошура. При осъществена инспекция за алкохол, уредът е отчел позитивен резултат – над 0.5 промила. Наркотестът му е негативен. Изяснило се е, че в град Габрово 21-годишният е нанесъл побой на ползвателя на автомобила и незаконно го е лишил. Задържан е за период до 24 часа. Извършен оглед на местопроизшествието. Образувано е досъдебно произвеждане, по което работата продължава под контрола на областен прокурор при районна прокуратура – Плевен.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР