Плесница разтърси шоуто Фермата, чиито участници до този момент спазваха

...
Плесница разтърси шоуто Фермата, чиито участници до този момент спазваха
Коментари Харесай

Насилие във Фермата, решават какво да правят с провинилия се играч!

 Плесница раздруса шоуто " Фермата ", чиито участници до този миг съблюдаваха положителния звук, макар че са разграничени в два конкурентни тима - на небогати и на богати.

Всичко стартира с замяна на остри реплики сред Елизабет Илчева и Иван Милин. Английската възпитаничка се оплака, че се е наложило да почиства тоалетната след съотборника си. След това се опита да убеди неприятното момче от Разлог да не стъпва с калните си обувки към басейна, където той реши да снима видео.

Двете с архитектката Кристияна Брънзалова го поканиха да се реалокира, само че вместо отговор Милин се изплю демонстративно.

" На тоя несъмнено са му платили, с цел да ни нервира ", разлюти се Елизабет. Думите й възпламениха мачото от Югозапада по този начин, както искрата възпламенява барут.

" Това е Бети консулт, която по-късно ще изяде яки бухалки и без пари. Ти мислиш, че мога да се продам за пари ли?! Тая си мисли, че ще си окаля дупето като го опре до басейна! Ма ти спиш в обора, ма! ", брутално се разкрещя той.

Малко по-късно Милин внезапно смени тона и назова двете дами " моите супер приятелки ". Първо подаде ръка за помиряване на Брънзалова, а по-късно и на Илчева. Опитът му да се сдобри с афектираната Елизабет обаче удари на камък, оповестява " Блиц ".

" Аз ще пропусна, Иване! ", отсече тя. Преди да довърши изречението си, Милин подвигна ръка против нея и я удари, а върху лицето й се изписа голям потрес.

Разтреперана и унизена, Елизабет въпреки всичко откри сили и извика екипа на продукцията по неотложност. Междувременно Милин отприщи поредна канонада от закани по неин адрес, а останалите дами от тима хукнаха да я успокояват.

След като първичното напрежение утихна, неприятното момче от Разлог се извини публично на Елизабет.

Тъй като държанието на Иван Милин е в тотален разрез с разпоредбите на шоуто, в което не се позволява, каквато и да е демонстрация на дискриминация и принуждение, чакаме с интерес каква ще бъде реакцията на екипа на продукцията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР