Пленумът в началото на БСП другата седмица да избере заместник

...
Пленумът в началото на БСП другата седмица да избере заместник
Коментари Харесай

Костадин Паскалев: Пленумът трябва да избере временен лидер на БСП

Пленумът при започване на Българска социалистическа партия другата седмица да избере заместител на Нинова - краткотрайно изпълняващ лидерската роля до избора на нов ръководител на партията. Това разяснява по БНР Костадин Паскалев.. И акцентира в кои политики Българска социалистическа партия би трябвало да постави старания, като част от ръководството - обществената сфера, районното развиване, енергетика и стопанска система.

" Управленска коалиция би трябвало да има. Не е въпросът дали аз ще преглътна това, което ще се случи, а дали българският народ ще го преглътне. Ако той не го преглътне, Българска социалистическа партия ще бъде запратена в историята на политическите субекти в България ", предизвести членът на Националния съвет на Българска социалистическа партия.

" Изборите демонстрираха низходяща наклонност в поддръжката на Българска социалистическа партия и явно в политиката на Българска социалистическа партия. Тази политика се образува от управлението на партията, ние имаме тежки вътрешни проблеми, свързани с тематики - по какъв начин се образува политиката и от какви хора. Затова не знам какво да чакам от Националния съвет на Българска социалистическа партия по отношение на съдружното съглашение с Политическа партия ".

Според Паскалев, с цел да взе участие в управническа коалиция, Българска социалистическа партия би трябвало да е наясно със себе си.

" Ръководството позволи неприятни неточности - Българска социалистическа партия позволи да се приема като партия на статуквото, неубедителна предизборна платформа. Липсата на лидиране на ляв опозиционен блок, Българска социалистическа партия беше съпротива, само че не беше главната опция на ръководството на ГЕРБ ", разкритикува още социалистът.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР