Пленумът на БСП в София започна с провокация и искане

...
Пленумът на БСП в София започна с провокация и искане
Коментари Харесай

Подигравка с Нинова преди началото на Пленума

Пленумът на Българска социалистическа партия в София стартира с провокация и искане на оставката на водача Корнелия Нинова от страна на последователи на партията, оповестява БТВ.

На Националния съвет през днешния ден се преглеждат основно две точки – възможната поддръжка на Българска социалистическа партия за президентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова на идващите избори, както и разбор на резултатите от парламентарния избор.

„ Най-важно е да решим въпроса за поддръжката за Румен Радев, въпреки да е закъсняло това решение. Това ни е коствало най-малко 3-4% от гласовете “, разяснява Колян Паргов преди началото на съвещанието.

Въпросът за оставка на водача обаче не бил на дневен ред.

Доайените в управлението на Българска социалистическа партия бяха скептични, че ще се стигне до избор на ново управление, откакто остарялото подаде оставка поради изборната загуба.

„ Не чака този априлски пленум да има исторически темперамент “, съобщи Янаки Стоилов.

Докато пленумът се събираше, пред централата на Българска социалистическа партия се появи бус с надпис Съюз на демократичните сили, от който звучаха песни от зората на демокрацията. Надписът върху буса гласеше „ Корнелия, Съюз на демократичните сили е с теб до успеха “.

Малко след началото на съвещанието пред централата на партията се събраха младежи, които оповестиха, че упорстват за оставката на Нинова поради обстоятелството, че на изборите Българска социалистическа партия е останала трета политическа мощ.
 Подигравка с Нинова преди началото на Пленума (СНИМКИ)

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР