Племенницата на Сергей Скрипал – бившият руски шпионин, отровен на

...
Племенницата на Сергей Скрипал – бившият руски шпионин, отровен на
Коментари Харесай

Искат да върнат Юлия Скрипал в Русия

Племенницата на Сергей Скрипал – някогашният съветски разузнавач, токсичен на английска земя, има намерение да отиде в Англия и да се опита да върне назад в Русия щерка му Юлия, заяви „ Ройтерс “.

Виктория Скрипал сподели, че ще кандидатства за английска виза, с цел да посети Юлия и татко й, които бяха отровени при започване на месец март в град Солсбъри. Състоянието на Юлия доста се е подобрило, до момента в който Сергей Скрипал остава в сериозно такова.

Виктория Скрипал въпреки всичко уточни, че не знае дали английските управляващи ще й разрешат да се срещне с двамата. „ В момента имам една цел – да отлетя за там, и да върна назад Юлия, най-малко Юлия “, съобщи племенницата на Скрипал.

Родственичката на някогашния сътрудник разкри, че е в непрекъснати контакти с съветския дипломат в Лондон – Александър Яковенко. Британските управляващи обаче не са дали гаранция, че ще разрешат на Виктория да се срещне с Юлия, в случай че отиде до болничното заведение, в която се лекува.

Самата Юлия Скрипал през днешния ден проговори за първи път пред медиите след случая. Тя разкри, че се е събудила преди седмица, и благодари на всички хора, които са й оказали поддръжка, както и на екипа медици, грижещ се за нея.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР