Племенницата на покойната лейди Даяна Спенсър - Кити Спенсър, се

...
Племенницата на покойната лейди Даяна Спенсър - Кити Спенсър, се
Коментари Харесай

Лейди Кити Спенсър

Племенницата на починалата лейди Даяна Спенсър - Кити Спенсър , се занимава с мода и е дефилирала и театралничила с модели на доста огромни марки. Тя е на 28 години, има благородническо родословие и държание, което постоянно провокира отрицателни мнения в кралския двор. Заради честите и любовни афери и работата и като модел, братовчедката на принцовете Уилям и Хари от дълго време е жигосана като много " палава ".

От предходната година името на дамата се свързва с това на 60-годишния фешън магнат и милионер Майкъл Люис. Дълго време двамата се опитваха да пазят връзката си в загадка, само че този месец бяха видяни да се разхождат дружно хванати за ръце без да се крият от папараците. Явно са решили, че любовната им връзка е задоволително сериозна.

Това не е първата връзка на лейди Кити Спенсър с много по-възрастен от нея мъж. Предишният и обичан бе 48-годишния строителен магнат Николо Баратиери с който имаха четири годишна връзка, само че той я напусна и стартира да излиза с  53-годишната актриса и модел Лиз Хърли.              

A post shared by (@kitty.spencer) on Apr 27, 2019 at 8:26am PDT

Сегашният и обичан Майкъл Люис е разведен татко на три деца, положението му се прави оценка на 100 милиона $. Отскоро двамата постоянно отсядат в имението на Майкъл в централен Лондон, което се прави оценка на 25 милиона $.

Често оприличават Кити Спенсър с починалата Лейди Даяна – като визия и държание. Със сигурност тази аналогия е помогнала на девойка Спенсър да построи кариера в модните среди.-->
 Даяна Кити Gulliver/Getty Images

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР