Племенникът на Слави Трифонов определено не понася добре популярността, която

...
Племенникът на Слави Трифонов определено не понася добре популярността, която
Коментари Харесай

Племенникът на Слави Трифонов не издържа и избухна с коментар

 Племенникът на Слави Трифонов несъмнено не понася добре известността, която небрежно закупи около известния си родственик. Тийнейджърът, за който неотдавна бе тиражирана информация, че ще подвига женитба, изригна грубо. 

" Колко пъти ме оженихте и разведохте?! Нямате никакво право да се мешате и да проваляте персоналния ми живот ", написа Теодор Трифонов в обществените мрежи и провокира бурни мнения с поста си.

Повод за гнева на младежа е обява, съгласно която именития му вуйчо правел всичко допустимо, с цел да не разреши венчавката да стане факт, оповестява " Блиц ".

" Мисля, че пристигна моментът и аз да разясня всичко, което се написа по мой адрес. Колко пъти ме оженихте и разведохте, нямате никакво право да се мешате и да проваляте персоналния ми живот. Той си е мой и аз мога да си бъда с която се усещам благополучен. Измисляте си неща, които вредят на мен и моите близки. Пиша това за да защитя името си и да кажа, че всичко, което пишете, е една неистина. И никой не може да ми каже с коя да бъда и с коя не. ", съобщи Теодор.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР