Племенникът на Гала Георги (Джордж) Пенев, който бе убит от

...
Племенникът на Гала Георги (Джордж) Пенев, който бе убит от
Коментари Харесай

Ад! Вижте какво направи гаджето на убития племенник на Гала

Племенникът на Гала Георги (Джордж) Пенев, който бе погубен от служител на реда в Съединени американски щати, бе заровен в събота, само че всички посетители на церемонията са били категорично помолени да не поместват фотоси в обществените мрежи.

Част от приятелите му са носили лилави тениски-любимият цвят на умрелия, оповестява hotnews.bg След службата в християнската черква е имало и събиране в ресторант наоколо, където опечалените вдигнали за последно чаши в негова памет.

Компанията на Джордж донесла обичаните му италиански специалитети, приготвени по негова рецепта от тях. Пенев бил обожател на спагетите и лазанята, които готвел на драго сърце.

Приятелката му Джордан Гингрич, която работи като сервитьорка, изпаднала в тежка меланхолия и не желала да стои в дома си в град Хамбург, щата Ню Йорк, тъй като той прекалено много й напомнял за умрелия. Няколко дни тя прекарала у другарка, с която плакали, до момента в който гледат сериали, а сега Джо, както я назовават всички, е при родственици.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР