Плавателни съдове от състава на Флотилията, бойни и спомагателни кораби

...
Плавателни съдове от състава на Флотилията, бойни и спомагателни кораби
Коментари Харесай

Военни кораби провеждат тактически учения, стрелят по морска и въздушна цел

Плавателни съдове от състава на Флотилията, бойни и спомагателни кораби организират тактически учения на море, оповестиха през днешния ден от пресслужбата на Военноморските сили във Варна.

 Снимка: ВМС

Екипажът на фрегата " Дръзки " отработва образуване на типовете защити и отбрани на кораба при прехода му на море, надзор на корабоплаването, пукотевица по морска и въздушна цел, отклоняване от офанзивите на въздушен и надводен съперник, отбрана на кораба от нуклеарно, химическо и биологично оръжие.

 Снимка: ВМС

Учебно-спомагателният транспортен съд " Капитан I сан Димитър Добрев " и танкер-бункеровчикът " Балчик " плават за осъществяване на първите си за годината тактически учения.

Вижте всички фотоси ТУК>>>

Основният набор от задания, които извършват военните моряци, са свързани с ръководството на плавателните съдове при независимо корабоплаване и потребление на оръжието и техническите средства в полза на типовете защити.

 Снимка: ВМС

Освен щатният екипаж, на борда на корабите плават и курсанти от Висшето военноморско учебно заведение във Варна, които натрупат плавателна процедура.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР