Плътоядното зомби лекарство, известно като tranq, си проправи път по

...
Плътоядното зомби лекарство, известно като tranq, си проправи път по
Коментари Харесай

Плътоядното наркотици за зомбита в САЩ вече по улиците на Великобритания - разпалвайки страхове от „заплаха за общественото здраве

Плътоядното зомби лекарство, известно като tranq, си проправи път по улиците на Англия, разпалвайки страхове от „ опасност за публичното здраве “ като тази, следена в Съединени американски щати.

Ксилазинът, мощен транквилизатор за животни, се трансформира в гибелен развлекателен опиат, който опустошава Съединени американски щати. The Mirror описа в понеделник по какъв начин опиатът, прочут като tranq, оставя подвластните мъчително сгърчени, като живи зомбита, по улиците на Съединени американски щати. Може също по този начин да аргументи рани по кожата и да докара до задушаване.

Ксилазинът е упрекван за една гибел в Обединеното кралство и може да е съдействал за още няколко. В множеството случаи лекарството се смесва със мощни опиоиди, като хероин, само че изследване го откри във подправени медикаменти с рецепта, канабис и кокаин.

Проучването в списание Addiction предизвестява за странични резултати, в това число компрометиране на дихателните пътища и язви, които могат да доведат до ампутация. Изследователи от Кралския лицей в Лондон споделиха, че к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР