Platinum Games, студиото, отговорно за успеха на аниме заглавия като

...
Platinum Games, студиото, отговорно за успеха на аниме заглавия като
Коментари Харесай

Студиото зад Bayonetta и Nier: Automata планира само да издаде игра тази година

Platinum Games, студиото, отговорно за триумфа на аниме заглавия като Bayonetta и Nier: Automata възнамерява да тръгне по напълно нов път през новата година и да предприеме стъпки към независимо издание на игри.
Или най-малко една, в случай че му се отдаде опцията. По информация на представител на студиото, целият екип се е събрал да разисква вероятността за две нови хрумвания, една от които може да се материализира в напълно тяхна игра. Вероятно няма да наподобява като високобюджетните заглавия, които разработчиците са правили за издатели, защото разполагат с по-малко капитал, само че към момента не са отказали някои преференциални оферти, които да ги приближат до новата концепция.

В изявление на шефът на студиото Ацуши Инаба за Game Informer той показа: „Все повече ни интригува концепцията сами да издадем свое заглавие. През последната година ненапълно разширихме кръгозора си за „всеки, който може да измисли игра“ и се сдобихме към 70 документа с планове от разнообразни хора. А в случай че включително добавите и инцидентните хрумвания и скици, значи имаме и доста повече. Затова тази година започнахме, като разпределихме нещата на такива, на които желаеме да обърнем внимание, и такива, които ще оставим за след това. Накрая се съсредоточихме върху два плана, които заеха целия ни фокус.“

Инаба продължи с това, че новата игра ще бъде разработвана от едвам 20 индивида, само че несъмнено ще е нещо в жанр Platinum Games , а не „като да вземем за пример, игра за обличане на принцеси…“. А те в реалност са мислели върху нещо такова.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР