Платформата поддържа модел на печат на вече продадени книги“Използвайки Piazza,

...
Платформата поддържа модел на печат на вече продадени книги“Използвайки Piazza,
Коментари Харесай

HP пусна облачна услуга Piazza за издатели

Платформата поддържа модел на „ щемпел на към този момент продадени книги “

Използвайки Piazza, издателите могат да преминат от модел на „ щемпел за следваща продажба “ към модел на „ щемпел на към този момент продадени книги “

Нова облачна платформа на HP Inc. ще помогне на издателите на книги да автоматизират активността си, като реагират по-гъвкаво на пазарното търсене, оповестиха от компанията.

Piazza разрешава на издателите да основават виртуални хранилища за автоматизация на отпечатването на книги и дейно да ръководят този развой, без нужда да поддържат физически складови ресурси.

Платформата свързва издателите на книги и доставчиците на услуги за дигитален щемпел, като разкрива необятни благоприятни условия за цифров щемпел на дребни тиражи. Благодарение на интеграцията с PrintOS SiteFlow, софтуерният развой разрешава дейно ръководство на услугите и поддръжката, бързо стартиране на артикули на пазара и понижаване на брака.

„ Използвайки Piazza, издателите и доставчиците на услуги за щемпел могат да удовлетворят възходящото търсене на хартиени книги и да преминат от модел на „ щемпел за следваща продажба “ към модел на „ щемпел на към този момент продадени книги “, разяснява новата услуга президентът на подразделението HP Printing & Imaging – Енрике Лорес.

Облачната услуга за издатели Piazzа е усъвършенствана за взаимоотношение със системите за дигитален щемпел HP PageWide и HP Indigo, прецизират от компанията.

Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР