Платформата поддържа модел на печат на вече продадени книги“Използвайки Piazza, ...

Платформата поддържа модел на печат на вече продадени книги“Използвайки Piazza,

HP пусна облачна услуга Piazza за издатели

Платформата поддържа модел на „ щемпел на към този момент продадени книги “

Използвайки Piazza, издателите могат да преминат от модел на „ щемпел за следваща продажба “ към модел на „ щемпел на към този момент продадени книги “

Нова облачна платформа на HP Inc. ще помогне на издателите на книги да автоматизират активността си, като реагират по-гъвкаво на пазарното издирване, оповестиха от компанията.

Piazza разрешава на издателите да основават виртуални хранилища за автоматизация на отпечатването на книги и дейно да ръководят този развой, без нужда да поддържат физически складови ресурси.

Платформата съединява издателите на книги и доставчиците на услуги за числен щемпел, като разкрива необятни благоприятни условия за цифров щемпел на малки тиражи. Благодарение на интеграцията с PrintOS SiteFlow, софтуерният развой разрешава дейно ръководство на услугите и подкрепата, бързо стартиране на артикули на маркета и понижаване на брака.

„ Използвайки Piazza, издателите и доставчиците на услуги за щемпел могат да удовлетворят възходящото издирване на хартиени книги и да преминат от модел на „ щемпел за следваща продажба “ към модел на „ щемпел на към този момент продадени книги “, разяснява новата услуга държавният глава на подразделението HP Printing & Imaging – Енрике Лорес.

Облачната услуга за издатели Piazzа е усъвършенствана за взаимоотношение със системите за числен щемпел HP PageWide и HP Indigo, прецизират от компанията.

Източник: technews.bg