Платформа, която позволява плащания както във фиатна валута, така и

...
Платформа, която позволява плащания както във фиатна валута, така и
Коментари Харесай

Базиран на Етериум алткойн поскъпна с 200% за една седмица

Платформа, която разрешава заплащания както във фиатна валута, по този начин и в криптовалута, означи забележителен скок в цената като за по-малко от седмица цената на нейния личен токен се усили четирикратно.

ACH е криптовалута , която служи като роден токен на платформата Alchemy Pay, която е децентрализирана платежна екосистема, чиято цел е да разреши на търговците да одобряват заплащания както във фиатни, по този начин и в криптовалути.

Токенът ACH се употребява за улеснение на транзакциите в платформата Alchemy Pay и за стимулиране на потребителите да вземат участие в нейната мрежа.

Мисията на Alchemy Pay е да сътвори налична и комфортна световна платежна инфраструктура, която да преодолее пропастта сред обичайните финансови системи и цифровите активи.

Характеристиките на платформата включват фиатни и криптовалутни входове, интернационалните заплащания и услуги за търговци, които улесняват заплащанията за артикули и услуги. Тя също по този начин дава опция на потребителите да получат достъп до отстъпки и награди за потребление на услугите на платформата.


 


Токенът набъбна с малко над 200% от седемдневното дъно от $0.0160 до $0.0482 и по-късно се отдръпна до $0.0458 все още на писане на публикацията.

Платформата неотдавна разгласи консолидираното на Гугъл Pay за бързи покупки във фиатна валута и прекосяването от централизирана към основана на комитети система за ръководство, считано от 1 януари 2023 година

Освен това токенът подписа партньорство с Binance, като възнамерява да пусне безсрочни контракти с до 20x ливъридж.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР