Плановете на “бианконерите са да вземат цели четирима футболисти, с

...
Плановете на “бианконерите са да вземат цели четирима футболисти, с
Коментари Харесай

Ето какво ще направи Юве с парите от евентуалната продажба на Де Лихт

Плановете на “бианконерите ” са да вземат цели четирима футболисти, с които съществено да обновят състава си. Според журналиста Джанлука Ди Марцио набелязаните играчи са,, и.

е приоритет за при положение на разлъка с, само че сенегалецът избира да премине в. Лидерът на отбраната на не желае да остава в Серия “А ”, в случай че би трябвало да смени тима.
 За Де Лихт заплатата в Байерн не била значима, към този момент се е договорил с клуба За Де Лихт заплатата в Байерн не била значима, към този момент се е договорил с клуба
също е алтернатива за и по тематиката към този момент са водени диалози с сътрудника му Фали Рамадани, само че доста зависи от това каква сума ще получи “Старата госпожа ” за и дали клубът ще може да си разреши да притегли двама централни бранители.

Снощи пък един от шефовете на гранда от - Федерико Черубини, се е срещнал с сътрудниците на и. И двамата са мечтани от старши треньора Масимилиано Алегри, само че на този стадий не се бърза с съответни предложения за привличането им.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР