Планираме и се подготвяме както за европейските избори, така и

...
Планираме и се подготвяме както за европейските избори, така и
Коментари Харесай

МВР дисциплинирали абитуриентите със системните си мерки според Маринов

Планираме и се приготвяме както за европейските избори, по този начин и за идните абитуриентски балове. Това съобщи министърът на вътрешните работи Младен Маринов на блиц надзор в парламентарната вътрешна комисия.

Младенов оприличи дейностите на Министерство на вътрешните работи към баловете като традиция. Той мисли, че след редовно използване на ограничения, Министерство на вътрешните работи дисциплинирали и зрелостниците.
" Все по-дисциплинирани стават в шествията, в демонстрациите. Надяваме се тази година да е още по-добре ", съобщи Маринов.

По думите му Министерство на вътрешните работи взимат всички ограничения и имат нужния запас. От министерството дали и съответните финансови планове по отношение на изборите към Министерски съвет и Министерството на финансите, с цел да може вероятно и да се възнамеряват спомагателни средства, тъй като изборите съвпадали с 3 почивни дни, пътувания, балове. Това предполагало съществуването на целия разполагаем Министерство на вътрешните работи запас, както и полагането на ексклузивен труд на чиновниците.

" Сигурен съм, че ще се оправим и ще позволим изборите да преминат при един добър публичен ред, и да подсигуряваме тяхната бистрота ", увери силовият министър.

След изявлението му ръководителят на вътрешната комисия Цветан Цветанов насочи рекомендация към Маринов - Министерство на вътрешните работи да показа в идните няколко седмици ограниченията, които ще подхващат по отношение на абитуриентските балове, тъй като " зрелостниците всяка година са разнообразни ". /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР