План за забрана на туристическите автобуси в едно от най-луксозните

...
План за забрана на туристическите автобуси в едно от най-луксозните
Коментари Харесай

Страхува се, че забраната на автобусите в шикозното село „ще унищожи бизнеса и ще го превърне в призрачен град“

План за възбрана на туристическите рейсове в едно от най-луксозните английски села ще го трансформира в „ нереален град “ и ще унищожи бизнеса, споделят локалните поданици.

Длъжностните лица в Bourton-on-the-Water в Cotswolds обмислят основаването на „ неразрешена зона “ за рейсове, пренасящи гости. Енорийските съветници споделят, че желаят да се оправят с настоящи проблеми, в това число неналичието на паркинг в една от най-популярните туристически дестинации в региона. Цифрите демонстрират, че единствено за една година 238 000 души са посетили селото с рейс или огромен микробус.

Но локалните компании споделят, че възбраната на рейсовете ще удари търговията и се опасяват, че възбраната за рейсове може да трансформира селото с пощенски картички в „ призрак- град ". 63-годишният Андрю Лунд-Йейтс сподели, че неговият пъб и хотел ще изгубят 10 % от приходите си, в случай че проектите се осъществят. Андрю купи Old New Inn през 2018 година и планираше да реинвестира в кръчмата, само че „ няма метод “ да го направи, в случай че треньор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР