Пламен Христов, депутат от Парламентарната група на "Воля", заяви пред

...
Пламен Христов, депутат от Парламентарната група на "Воля", заяви пред
Коментари Харесай

Пламен Христов, ”Воля”: БСП закъсня с вота на недоверие

Пламен Христов, народен представител от Парламентарната група на "Воля ", съобщи пред БНР, че не би трябвало ГЕРБ и Българска социалистическа партия да си разрешават да пришиват "Воля " към себе си.

Идеята за вота на съмнение към държавното управление беше постижима през септември, когато кипеше от кавги. Сега е малко закъсняла. Според нас това се прави за подсилване на позицията на Корнелия Нинова във вътрешнопартийните структури на Българска социалистическа партия. Освен това би трябвало непрекъснато да се поддържа равнището на остра съпротива, към което ние няма да се включим, означи Христов.

"Неведнъж сме влизали в остра опозиционна роля. Ние сме съпротива на статуквото. При всички опити да бъдем пришивани не подкрепихме, да вземем за пример, антикорупционните закони и на двете партии. Няма да подкрепим вота, тъй като няма да докара до нищо ", заключи Христов.

Превърнахме се в лакмус за качествените неща в българския парламент. Дадохме поръчка, че ще бъдем праволинеен коректив на държавното управление и сме такива, сподели още Христов.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР